10 handige weetjes voor Taaipop 2015

Zaterdag is het weer zover. Een nieuwe editie van Taaipop! En wat hebben wij een zin om dit feestje samen met jou te vieren! Hier nog even wat handige weetjes:

  1. Onze deuren gaan voor je open vanaf 15:00 uur en het feestje gaat sowieso tot 02:00 uur duren! :)
  2. Weten wanneer jouw favoriete band optreedt? Check hier het tijdschema.
  3. Net als vorig jaar staat de Grote Prijs van Lutjebroek in het teken van ‘West-Friesland Battle of the Coverbands’. Verwacht dus geen onbekende muziek, maar schitterende covers van bands als Pearl Jam, U2, The Rolling Stones, Kings of Leon, Oasis, Nirvana, Foo Fighters an the Black Keys.
  4. Nog geen kaartje? Je kunt ze tot en met vrijdag 27 maart halen bij één van onze voorverkoopadressen. Kaarten kosten hier € 14,00. Aan de deur kosten de kaarten € 16,00. Bekijk hier onze voorverkoopadressen.
  5. Er is een bewaakte garderobe aanwezig. je jas is tijdens Taaipop in goede handen!
  6. Ook is er een snackwagen aanwezig waar je patat en andere overheerlijke snacks kunt halen. Zorgen over en lege maag hoef je niet te hebben! Smoesjes om later te komen dus ook niet ;).
  7. Op zoek naar een routebeschrijving om bij Taaipop te komen (zowel per auto als openbaar vervoer)? Check onze routebeschrijving-pagina.
  8. Facebook laten weten dat je komt? Klik hier en zet Taaipop 2015 in je Facebook-agenda.
  9. De opbrengst komt zoals ieder jaar volledig ten goede aan het jeugd-en jongerenwerk in de regio Lutjebroek. Neem het er dus lekker van!
  10. Heb je nog vragen? Stuur ze gerust in via het contactformulier of stuur ons een berichtje via Facebook

Ontzettend veel plezier zaterdag. Laten we er met z’n allen weer een topfeestje van maken!