10 handige weetjes voor Taaipop 2016

Zaterdag is het weer zover. Een nieuwe editie van Taaipop! We hebben ongelooflijk veel zin om samen met jou een mooi feestje te bouwen! Hier nog even wat handige weetjes:

  1. Onze deuren gaan voor je open vanaf 15:00 uur en het festival gaat sowieso tot 02:00 uur los! :)
  2. Wil je weten wanneer jouw favoriete band optreedt? Check dan hier het tijdschema voor Taaipop 2016.
  3. Dit jaar is er geen Grote Prijs van Lutjebroek. In de plaats hiervan bieden we lokaal talent uit de regio een podium. Ontzettend leuk!
  4. Nog geen kaartje? Je kunt ze tot en met vrijdag 8 april halen bij één van onze voorverkoopadressen. Kaarten kosten hier € 14,00. Aan de deur kosten de kaarten € 16,00. Bekijk hier onze voorverkoopadressen.
  5. Er is een bewaakte garderobe aanwezig. Je jas is tijdens Taaipop in goede handen!
  6. Ook is er zoals ieder jaar weer een snackwagen aanwezig waar je patat en andere overheerlijke snacks kunt halen. Zorgen over een lege maag hoef je niet te hebben! Smoesjes om later te komen dus ook niet ;).
  7. Op zoek naar een routebeschrijving om bij Taaipop te komen (zowel per auto als openbaar vervoer)? Check onze routebeschrijving-pagina.
  8. Facebook laten weten dat je komt? Klik hier en zet Taaipop 2016 in je Facebook-agenda.
  9. De opbrengst komt zoals ieder jaar volledig ten goede aan het jeugd-en jongerenwerk in de regio Lutjebroek. Neem het er dus lekker van!
  10. Heb je nog vragen? Stuur ze gerust in via het contactformulier of stuur ons een berichtje via Facebook

Ontzettend veel plezier zaterdag. Laten we er met z’n allen (eigenlijk zoals ieder jaar) een skoftig mooi feest van maken!