10 handige weetjes voor Taaipop 2018

Zaterdag is het weer zover. Een nieuwe Taaipop! Ook dit jaar kunnen we niet wachten om er samen met jou een mooi feestje van te maken! Hier nog even alles op een rijtje:

  1. Onze deuren gaan voor je open vanaf 15:00 uur en we gaan sowieso knallen tot 02:00 :)
  2. Wil je weten wanneer jouw favoriete act haar optreden geeft? Check dan hier het speelschema voor Taaipop 2018.
  3. Dit jaar hebben we de Rock Top 30 Live, welke wordt gespeeld door een uniek samengestelde band, bestaande uit ervaren muzikanten uit de regio. De top 30 is samengesteld door het combineren van vele top 3 lijstjes van onze bezoekers. Dit gaat ontzettend leuk worden!
  4. Nog geen kaartje? Je kunt ze tot en met vrijdag 13 april halen bij één van onze voorverkoopadressen. Kaarten kosten, net als aan de deur overigens, maar een tientje. De voorverkoopadressen vind je hier. Let op: minimum leeftijd is 16 jaar.
  5. Er is een bewaakte garderobe aanwezig die open blijft tot 04:00 uur. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om je jas!
  6. Ook is er een snackwagen aanwezig waar je patat en andere overheerlijke snacks kunt halen. Zorgen over een lege maag hoef je niet te hebben! Smoesjes om later te komen dus ook niet ;).
  7. Op zoek naar een routebeschrijving om bij Taaipop te komen (zowel per auto als openbaar vervoer)? Check onze routebeschrijving-pagina.
  8. Facebook laten weten dat je komt? Klik hier om Taaipop 2018 in je Facebook-agenda te zetten.
  9. De opbrengst komt zoals ieder jaar volledig ten goede aan het jeugd-en jongerenwerk in de regio Lutjebroek. Neem het er dus lekker van!
  10. Heb je nog vragen? Stuur ze gerust in via het contactformulier of stuur ons een berichtje via Facebook

Heeeeeeel veel plezier zaterdag. Laten we er ook dit jaar weer iets moois van maken met z’n allen!