10 handige weetjes voor Taaipop 2019

10 handige weetjes voor Taaipop 2019

Zaterdag is het weer zover. Een nieuwe Taaipop; ons 30-jarig jubileum zelfs! Ook dit jaar kunnen we niet wachten om er samen met jou een mooi feestje van te maken! Hier nog even alles op een rijtje:

  1. Onze deuren gaan voor je open vanaf 15:30 uur en we gaan sowieso knallen tot 03:00 uur. Dit is dus een uur langer dan dat je van ons gewend bent (maar ja, we vieren dan ook wel ons 30-jarig jubileum!)
  2. Wil je weten wanneer jouw favoriete act haar optreden geeft? Check dan hier het speelschema voor Taaipop 2019. Of check het programma met links naar artikelen over elke act!
  3. Dit jaar houden we Taaipop: The Battle, welke wordt gespeeld door een uniek samengestelde band, bestaande uit ervaren muzikanten uit de regio. The Battle houdt in dat jullie ook dit jaar weer zelf in de hand hebben welke muziek er wordt gespeeld. Dit gaat ontzettend leuk worden!
  4. Nog geen kaartje? Je kunt ze tot en met zaterdag 13 april, 12:00 uur in de voorverkoop halen bij één van onze voorverkoopadressen, óf online. Daarna zijn kaarten aan de deur te koop, totdat het is uitverkocht. Let op: minimum leeftijd is 16 jaar.
  5. Er is een bewaakte garderobe aanwezig die open blijft tot 04:00 uur. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om je jas!
  6. Ook is er een snackwagen aanwezig waar je patat en andere overheerlijke snacks kunt halen. Zorgen over een lege maag hoef je niet te hebben! Smoesjes om later te komen dus ook niet ;).
  7. Op zoek naar een routebeschrijving om bij Taaipop te komen (zowel per auto als openbaar vervoer)? Check onze routebeschrijving-pagina.
  8. Facebook laten weten dat je komt? Klik hier om Taaipop 2019 in je Facebook-agenda te zetten.
  9. De opbrengst komt zoals ieder jaar volledig ten goede aan het jeugd-en jongerenwerk in de regio Lutjebroek. Neem het er dus lekker van!
  10. Heb je nog vragen? Stuur ze gerust in via het contactformulier of stuur ons een berichtje via Facebook

Heeeeeeel veel plezier zaterdag. Laten we er ook dit jaar weer iets moois van maken met z’n allen!