DJ-team Terminal & Vavaculo ramt het dak eraf op Taaipop!

Al sinds hun zestiende timmeren Nick en Vincent, oftewel Terminal & Vavaculo, aan de weg. De uit Enkhuizen afkomstige jongens draaiden al snel op feesten hier in de omgeving. Denk hierbij aan Wicked Hardcore en Obsession Outdoor. Toch niet de minste feesten, al zeggen wij het zelf. Dit jaar verzorgen ze de knallende afsluiting van Taaipop op 13 april 2019 in Café de Paus!

Internationaal succes


Een eigen stijl werd snel ontwikkeld. De jongens mixen graag snel en zo moeilijk mogelijke nummers door elkaar. Dit zorgde ervoor dat het niet lang duurde voordat ze werden ontdekt door de grote jongens in de hardcore scene.

Hierna ging het snel. Aan de lijst met grote feesten hier in de omgeving konden een heleboel feesten buiten onze regio worden toegevoegd. Denk aan Thunderdome, Masters of Hardcore, Dominator en Defqon.1. Ook buiten de landgrenzen zijn de heren geen onbekende. Zo hebben ze verschillende keren gestaan op The Continent Festival in België en Nature One in Duitsland. Daarnaast draaiden Terminal & Vavaculo bij Thunderdome radio en is Terminal zelfs radiohost met Justice & Da Mouth of Madness.

In September 2018 hebben we al een voorproefje mogen krijgen tijdens Kermis Lutjebroek. Op 13 april 2019 is het tijd voor het echte werk op het Taaipop festival!

Check een korte impressie van Obsession Outdoor 2015:

Of bekijk de aftermovie Hardcore Around the World Finland: