Exclusieve afscheidsshow Brotherson op Taaipop!

Denk je nu, hé de naam Brotherson komt me bekend voor? Dat kan kloppen. In 2016 gaven ze namelijk een grandioze rockshow weg op Taaipop. Mis je kans niet, want op Taaipop geven ze exclusief hun afscheidsshow!

Dit uit onze eigen Streek afkomstige ‘powertrio’ bestaat uit Kees Broersen (zang en gitaar), Marc Schouten (achtergrond zang en basgitaar) en Rick Laan (drums). Voor het optreden op Taaipop doet de band overigens een beroep op gastdrummer Kris Schouten die Rick vervangt.

Brotherson is een geweldige coverband die nummers speelt die iedereen-eigenlijk-wel-zou-moeten-kennen. Wel geven ze de voorkeur aan het hardere werk, denk hierbij aan Muse, Volbeat, System of a Down, Royal Blood, Blink-182 en The Darkness. Ook Rage Against the Machine valt onder hun reportoire. En daarvoor zijn ze op Taaipop aan het juiste adres.

Helaas wordt dit het laatste optreden van Brotherson. De band heeft enkele weken geleden bekendgemaakt dat ze ermee gaan stoppen. Wij vinden dit natuurlijk ontzettend jammer, maar gelukkig kunnen we ze nog een keer live zien rocken.

Wil je je geheugen weer even opfrissen om te weten hoe Brotherson live ook alweer klinkt? Check hieronder enkele live fragmenten van Taaipop 2016 en andere optredens:

System of a Down – Chop Suey:

Volbeat – Sad Man’s Tongue:

Sum 41 – Fat Lip live @Taaipop:

Royal Blood – Out of the Black live @Taaipop: