Hitmachine STUK komt Taaipop op zijn kop zetten

Op YouTube zijn ze al enige jaren bekend van hun kanaal StukTV, maar ook een feestje bouwen op het podium is deze mannen niet vreemd. En dat gaan ze laten zien op 14 april 2018 in Café de Paus!

YouTube
Sinds 2011 maakt dit trio, bestaande uit Giel, Thomas en Stefan, filmpjes op YouTube onder de naam StukTV. In deze filmpjes voeren de mannen een opdracht uit die is bepaald door de kijkers. Daarnaast maken ze series, waarvan iedere week een nieuwe aflevering online komt.

Dat de filmpjes populair zijn, blijkt wel uit de 1,5 miljoen abonnees! Maar dat is niet het enige waar ze in uitblinken. Ook een feestje bouwen op het podium kunnen de mannen als geen ander. Giel en Thomas staan achter de draaitafels en Stefan is MC. Hun set zit vol party muziek en past goed in elke volwaardige line-up.

Hits
STUK heeft al enige hits op hun naam staan. Denk daarbij aan ‘De Hele Nacht Door’ ft. Kraantje Pappie & Cazz Major of ‘Opgeturnt’, wat ook een samenwerking met Kraantje Pappie is. Maar ook voor een samenwerking met Wolter Kroes (Vannacht) of Tony Junior (Badman, Vampire, en Smoke) draait STUK zijn hand niet om.

Doordat STUK middenin de online community staat, weten ze precies welke muziek en trends hot zijn. Op YouTube gaat STUK verschillende keren live tijdens optredens. Daarmee geven ze je een kijkje in hun muzikale wereld. Op 14 april 2018 komen ze het dak van Taaipop eraf blazen. Wij kunnen niet wachten. En jij?


Neem alvast een voorproefje door de clip ‘De Hele Nacht Door’ ft. Kraantje Pappie & Cazz Major te bekijken:

Of ‘Badman’ ft. Tony Junior:

En als je benieuwd bent hoe Wolter Kroes klinkt samen met STUK, kijk dan naar ‘Vannacht´:

Rock Top 30 Live
Oh ja, en vergeet niet te stemmen op jouw top 3 voor de Rock Top 30 Live! Stemmen kan nog tot en met 15 januari!