Jebroer 4 Life (XL): niet eerder vertoond spektakel op Taaipop!

Zijn bekendste hit is waarschijnlijk Kind van de Duivel. Gevolgd door de knaller Engeltje. Een zo mogelijk nog grotere hit. Jebroer pakt alle kansen die hij kan krijgen en deinst nergens voor terug. Taaipop trekt dit jaar ook alle registers open. Met een ongekend grote show: Jebroer 4 Life (XL) – een audiovisueel spektakel vol special effects. Be prepared voor dikke beats, jaw-dropping visuals, confetti en CO2-kanonnen!


Kind van de Duivel


Tim Kimman, zoals Jebroer in het echt heet, brak in 2017 door met de hit Kind van de Duivel, in samenwerking met DJ Paul Elstak. Iedereen, van jong tot oud, kent het opvallende nummer. Kind van de Duivel is afkomstig van het album #ELF11, genoemd naar het geluksgetal van de rapper. Op het album staan nog meer pareltjes, waaronder de opvolger van Kind van de Duivel, Engeltje. Wederom een samenwerking met DJ Paul Elstak. De muziek van Jebroer is een cross-over tussen hardstyle en rap. Een gouden combinatie, al zeggen wij het zelf.


Special effects


Met meer dan 1000 shows achter zijn naam stond hij o.a. op Pinkpop, Defqon.1, Tomorrowland, Paaspop en Dance Valley. Met grote hits zoals ‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’, ‘Me Gabber’ en ‘Vaderland’ heeft hij zich gevestigd in de wereld van de “harder styles” in zowel binnen- als buitenland. Ook in België, Duitsland en Oostenrijk kan niemand om hem heen. Jebroer 4 Life is dit jaar de afsluitende act op prominente festivals en nu is het hoog tijd voor een extra lange clubshow met special effects en een stage waar je “u” tegen zegt. Hier moet je bij zijn!

Kun je ook niet wachten tot 13 april? Neem alvast een voorproefje door de clip ‘Kind van de Duivel’ ft. DJ Paul Elstak te bekijken:

Of ‘Engeltje’ ft. DJ Paul Elstak en Dr Phunk:

Het nummer van een totaal ander kaliber ‘Malu’ ft. Gers Pardoel is ook een echte aanrader: