Judas: dé nieuwe rock coverband uit West-Friesland!

Judas mag dan wel een nieuwe naam zijn in de West-Friese hard rock scene, de bandleden zijn zeker geen onbekenden. De zang en gitaar worden verzorgd door niemand minder dan Kees Broersen (ex-Brotherson). Huub Sijm verzorgd de achtergrondzang en lead gitaar. Hem kennen we van Kratje Bier en Crows from Ashes. De drumpartij en achtergrondzang wordt verzorgd door Sander Foen-a-Foe. En last but not least: bassgitarist en achtergrondzanger Patrick ter Wee; vertoont zijn kunsten ook bij Ironic Maiden. Dit zijn toch niet de minste bands, al zeggen wij het zelf!

Wat kunnen we verwachten?

Over de winderige vlaktes van West-Friesland hoorde men pas tweemaal het gescheur van de gitaren van Judas, voelden zij de bass in hun maag en werden tot beweging gedwongen door denderende drums. Zij hoorden bekende en minder bekende covers. Nummers die elke band wel eens coverde en nummers waar de meeste bands niet aan durven te komen. De wind bracht hen Muse, Royal Blood, Greta van Fleet, Wolfmother, Volbeat en veel meer. En nu, gebracht door de wind, maar klinkend als de donder speelt Judas op Taaipop. Hoofden zullen headbangen, stemmen zullen zingen en de tent zal afgebroken worden met de hard rock covers van Judas.

Doordat de band zo nieuw is, kunnen we je helaas nog niets laten horen. Maar dat houdt het leven spannend, toch? Kom dus lekker zelf kijken op 13 april in Café de Paus in Lutjebroek!