Lights Out: onvervalste punkrockers zijn terug!

De punkrockers uit Enkhuizen zijn terug! In 2015 waren ze al eens de openingsact van Taaipop. Dat is zo goed bevallen, dat we ze wederom hebben gevraagd om met hun energieke gitaren en pakkende melodieën een knallende liveshow te geven. Want dat is waar ze om bekend staan. Met een mix van traditionele punk en hedendaagse pop wordt een optreden van Lights Out gegarandeerd een feestje!


Foto credits : Manouk van der Linde

Punk is still alive!

Lights Out is een punkrockband uit Enkhuizen, opgericht in 2014. Dit deden ze met het doel om de traditionele punkrock terug te brengen. Jeroen Koomen is de leadzanger van de band. Hessel Raven en Cas van Spronsen vergezellen hem op de gitaar en ondersteunen met backing vocals. Met Robin Kuiperij op de basgitaar en Wouter Rustenburg op de drums is de band compleet. Lights Out mag dan een bandje zijn uit een kleine(re) plaats in Nederland, hun muziek is allesbehalve klein! Deze jongens hebben punkbloed door hun aderen stromen. Lights Out weet een groots en modern geluid te creëren, waarbij het oude punk gevoel intact blijft.

LPs

Tussen de liveoptredens door, heeft Lights Out ook nog 2 LPs uitgebracht. De eerste verscheen eind 2014. In 2017 kwam daar nog een tweede LP bij. Beide zijn te horen op Spotify, dus geef de mannen zeker even een luisterbeurt. En kom ze daarna live aanschouwen op 13 april 2019 op Taaipop in Café de Paus. Zorg dat je erbij bent!

Luister hier het nummer Remedy: