Oldschool/Freestyle helden DJ Rob & MC Joe sluiten Taaipop af!

Na twee jaar een geweldige afsluiting van Taaipop te hebben gehad door Rob Lee, is het weer tijd voor iets anders. Dit jaar is het de eer aan de internationale oldschool/freestyle helden DJ Rob & MC Joe om Taaipop spectaculair af te sluiten! Jiiieehaaaa!

Pussy Lounge, Decibel Outdoor, Masters of Hardcore, Defqon.1, Hard Bass… dit is slechts een kleine greep uit het optreden-repertoire van DJ Rob & MC Joe. Wie in de afgelopen 25 jaar wel eens één van voorgaande feestjes heeft bezocht of op een ander Early Rave/Oldschool/Hardcore feest heeft rondgedwaald kan deze namen niet zijn ontgaan.

De mannen zijn goedgerijpte ouwe rotten in het vak en draaien dus al heel wat jaartjes mee in het DJ circuit. In 1989 is DJ Rob begonnen als vaste DJ in discotheek Parkzicht in Rotterdam. In de jaren 90 heeft hij veel samengewerkt met Paul Elstak. Onder het platenlabel van Paul Elstak hebben DJ Rob & MC Joe hun eerste single genaamd The Beat is Flown uitgebracht.DJ Rob & MC Joe zijn van vele markten thuis. Ze draaien Oldschool, Techno, Early Rave, Freestyle en Hardcore. Op Taaipop zullen ze ons verblijden met een Pussy Lounge style Freestyle set.

Internationaal succes
Deze pioniers van de DJ scene zijn niet alleen in Nederland ongekend populair. Ze maken stages over de hele wereld onveilig en zijn een onverslaanbare combinatie. De afgelopen maanden draaiden ze bijvoorbeeld in Duitsland en Italië. En op 14 april komen ze naar Taaipop in Café de Paus!

Wij vinden het een eer dat deze mannen Taaipop als geen ander komen afsluiten! DJ Rob & MC Joe will kick the bass!

Kun je niet wachten tot het zover is? Bekijk dan hieronder alvast:
Pussy Lounge XXL 2016:

Live at Thunderdome 25 Years:

21st Century Neophyte Remix: