Red Hot Chili Neppers – Geweldige RHCP tributeband op Taaipop in Café de Paus

Als laatste band kondigen wij aan: de Red Hot Chili Neppers, één van de beste Red Hot Chili Peppers tribute bands in de Benelux. Je leest het goed, de Neppers staan niet alleen in Nederland op het podium, maar draaien hun hand niet om voor een optreden aan de andere kant van de grens.

Hét perfecte Peppers-geluid

Deze uit Amsterdam afkomstige band bestaat uit zanger Willen van der Kooij, gitarist Martijn Postma, bassist Tjerk de Graas en drummer Klaas de Jong. De Neppers zijn op het podium altijd op zoek naar dé perfecte benadering van het Peppers-geluid, maar zetten daarbij wel een eigen identiteit neer. De shows van de Neppers staan bekend om hun energie, dynamiek, interactie en knallende funkrock. Hits als Californication, Give It Away en Otherside worden door deze band op weergaloze wijze gespeeld.

Wij hebben nu al zin het optreden van de Neppers op Taaipop. Zoals de band zelf al op hun website zegt: ‘En nu mogen de Neppers zich op het podium van Taaipop uitleven!’ Dit kan alleen maar betekenen dat we een geweldig optreden op Taaipop zullen krijgen! Benieuwd naar wat je kan verwachten? Bekijk dan hieronder alvast een paar video’s van deze geweldige tributeband.

Suck My Kiss:

Give It Away: