Storksky: retestrak rockduo na Pinkpop nu op Taaipop

Storksky was oorspronkelijk bedoeld als afstudeerproject van zanger en gitarist Michiel Claessen aan de Tilburgse Rockacademie. Roy Moonen staat hem bij op de drums. Met de lage catchy gitaarlijnen van Claessen en de stuwende drums van Moomen in combinatie met falsetto vocalen vormt Storksky een zeer volwassen sound die moeiteloos de competitie aankan met internationale acts als Queens of the Stone Age, MUSE, Death From Above 1979 en Royal Blood.

Openingsact Pinkpop 2016
In 2015 won Storksky de provinciale popwedstrijd Nu of Nooit in Heerlen en mocht daarom Pinkpop 2016 openen. Ook de Zwarte Cross hebben ze in 2016 aangedaan. Dat Pinkpop en Zwarte Cross de band al boekten, zegt genoeg over de potentie van deze rockers! En nu staan ze dus op Taaipop 2017 in de Paus. Het mag wel duidelijk zijn dat Storksky inmiddels meer is dan een afstudeerproject. Naast deze optredens had dit duo vorig jaar ook nog tijd om een tweede EP, genaamd ‘STORKSKY’, uit te brengen.

3FM Live List 2017
Ook 2017 belooft veel goeds. Storksky staat namelijk op de officiële 3FM Live List 2017. Dit is een lijst met bands die je in 2017 echt in de gaten moet houden. Verwacht op Taaipop met zekerheid een strakke en overtuigende set vol echte rock-juweeltjes.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit retestrakke rockduo? Luister hieronder alvast naar enkele van hun hits. En mocht je Pinkpop hebben gemist, dan kun je hieronder het optreden bekijken:

Means/Ends LIVE:

Lost A Friend LIVE:

Fracas Maracas LIVE:

Storksky live at Pinkpop 2016: