STUK cancelled Taaipop. Puinhoop Kollektiv vervangt!

Vandaag kregen wij het vervelende telefoontje dat STUK de show op Taaipop moet cancellen. Reden: komend weekend hebben ze onverwachts televisieopnames in het buitenland waar ze niet omheen kunnen. Voor ons, maar vooral voor jullie als bezoeker, ontzettend vervelend. 3 dagen voor het festival een act regelen is een grote uitdaging, maar we hebben een waardige vervanger weten te strikken die net zo hard gaat feesten: Puinhoop Kollektiv!

Puinhoop Kollektiv, neemt het niet zo nauw. Geef deze driemansformatie een podium en de feestmachine gaat op volle toeren. Neem bekende kroegknallers in een nieuw jasje, afgewisseld met hun eigen beukers als “Partjes” en “Systeem”, en gooi deze samen met hun remix voor Kraantje Pappie’s “Euro’s” in een blender en je begrijpt dat Café de Paus verandert in het gezelligste festival. Hun show vol verrassingen voelt aan als een warme douche van confetti en een polonaise aan bangers die niets over laat van Taaipop!

De feesttrein dendert al enkele jaren langs de grootste festivals als Solar, Mysteryland, Zwarte Cross, Emporium, Paaspop en Defqon.1. Reizen ze voor shows door alle Europese vakantiebestemmingen in zomer en winter onder de vlag van GoGo’s “Totally Summer” en Husk “Totally Winter”. Tel hier nog eens een groot aantal clubshows bij op en je hebt de Puinhoop Kollektiv gekte in full effect!

Puinhoop Kollektiv gaat knallen vanaf 23:30 uur.

Hieronder een kleine impressie, en het gewijzigde speelschema.

Puinhoop impressie 1:

Puinhoop festival after:

Puinhoop impressie 2:

Puinhoop @ rebirth festival:

Speelschema update: