Taaipop maakt eerste act bekend: The Partysquad!

Afgelopen zomer stonden ze nog op Spektakel in het Park en vierden ze hun 10-jarig bestaan in de Melkweg in Amsterdam. En op 8 april 2017 staan ze op Taaipop. We hebben het over niemand minder dan The Partysquad!

Wereldwijd bekend
The Partysquad is in 2006 opgericht door Jerry Leembruggen en Ruben Fernhout. Het duurde niet lang voordat ze verschillende hits scoorden in Nederland. Ze hebben met 10 singles in de Nederlandse Top 40 gestaan, waaronder ‘Rampeneren’ met Ali B. en Yes-R en ‘Wat Wil Je Doen’. Na een tegenslag in 2008 waarbij Jerry een ernstig auto-ongeluk kreeg, kwamen de mannen in 2010 weer terug en hoe! Ze waren klaar voor een nieuwe start. En ook het begin van hun internationale carrière.

Hun grote comeback kwam met het nummer ‘Ik Ga Hard’ dat bijna een half jaar lang in de top 10 van de iTunes charts stond en de bijbehorende videoclip die meer dan 6 miljoen keer werd bekeken op YouTube. Samenwerkingen met Nederlandse DJ’s als Afrojack, Bassjackers, Alvaro, Hardwell, Chuckie en Nicky Romero werden een feit. Maar ook Amerikaanse artiesten als Ninjasonik en Maluca kunnen aan dit lijstje worden toegevoegd.

Creatieve chaos
Mede door de vele projecten met verschillende DJ’s en andere artiesten is ‘Creatieve chaos’ misschien wel het enige hokje waar The Partysquad in past. Wat bij alle nummers wel hetzelfde is, is dat ze allemaal zijn gemaakt om dansvloeren te rocken; welke stijl het ook betreft. Gooi electro, hiphop, reggae, rock, dance, dubstep en alles wat lekker en rauw is door elkaar en je komt in de buurt van de muziek van The Partysquad. Dat belooft wat voor Taaipop! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het zover is.


Kun je ook niet wachten tot 8 april? Neem alvast een voorproefje door de ‘gouwe ouwe’ clip ‘Rampeneren’:

Of ‘Wat wil je doen’:

Ook de nieuwste clip met Alvaro ‘Turn of the Lights’ kun je hier bekijken: