Taaipop maakt programma compleet met Guilty Pleasure en DJ Jesper

Veelvuldig te zien op onze posters en entreekaarten, maar nog niet op onze site: Guilty Pleasure en DJ Jesper, de acts die het programma van Taaipop 2015 compleet maken!

Guilty Pleasure

Vorig jaar stond Guilty Pleasure nog op het zijpodium als deelnemer van de Grote Prijs van Lutjebroek, dit jaar staat de band op primetime tussen de grote jongens. Het geweldige optreden van vorig jaar heeft ervoor gezorgd dat ze twee sets mogen spelen rondom The Kik! Maak je op voor een geweldige show!

Het Westfriese viertal is als geintje begonnen met een wekelijkse jamsessie in de Lange Jan in Enkhuizen. Dankzij de vele optredens in pubs en op festivals heeft Guilty Pleasure een veelzijdig en origineel repertoire opgebouwd, waarmee de band elke muziekliefhebber aanspreekt. De muziek varieert van jaren zestig en zeventig tot en met de hedendaagse rockmuziek. Denk hierbij aan Creedence Clearwater Revival, The Doors, Jimi Hendrix, David Bowie, The Black Keys, Live, Kings of Leon en nog veel meer!

De heren spelen echter zelden de meest voor de hand liggende hits. Met de solide backline, knallende gitaarpartijen en het authentieke zang-geluid is Guilty Pleasure daarom een coverband die rockt én verrast!

DJ Jesper

De avond wordt afgesloten met een optreden van DJ Jesper. DJ Jesper komt uit Bovenkarspel en treedt alweer een jaar of 5 op door heel Noord-Holland. Wekelijks staat hij op het podium om het publiek te vermaken. Van kermisborrel tot bruiloft, overal weet hij een feestje te bouwen. Met een breed scala aan muziekgenres in zijn koffer zal DJ Jesper Taaipop KNALLEND afsluiten!

Over minder dan twee weken is het alweer zo ver. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop. Binnenkort maken we het het tijdschema bekend waarop de bands zullen spelen. Houd onze website en Facebookpagina dus goed in de gaten!