Terug van nooit weggeweest: Steal

Zes mannen op leeftijd met een gezonde dosis zelfspot, een enthousiaste frontman en veel pret op het podium. Dit gemengd met een lekkere lading rock, en je hebt Steal. Vorig jaar rockte Steal er al flink op los op ons zijpodium. Dit deden ze zo goed dat ze de laatste editie van de Grote Prijs hebben gewonnen. En dus staan de mannen dit jaar op het hoofdpodium, versterkt met twee mooie zangeressen.

Van AC/DC tot ZZTop

Van AC/DC tot ZZTop en alles er tussenin, niets is deze mannen te gek. Tegenwoordig worden ook meer hedendaagse nummers gespeeld van onder andere Rage Against The Machine, Kings of Leon en Foo Fighters. Zo lang het maar rockt! Afgelopen jaar stond Steal onder andere op Taaipop, Parckpop Ilpendam en Koningsdag Amsterdam. Bovendien verzorgden ze begin dit jaar het voorprogramma van Charly Luske. In ieder geval Taaipop en Amsterdam worden dit jaar weer aangedaan. Kortom, Steal komt in volle oorlogssterkte naar Lutjebroek!

Wil je alvast weer even in de stemming komen? Klik dan hieronder voor het optreden van Steal in Ilpendam afgelopen zomer: