top of page
  • Foto van schrijverTaaipop

Taaipop gaat terug in de tijd met B-Stock 60’s

B-Stock 60’s, inmiddels geen onbekende meer in en rondom Lutjebroek, hebben we weten te strikken voor Taaipop op 9 april 2022!


Op verzoek van menig (oudere) bezoeker hebben wij B-Stock 60’s benaderd voor een optreden en gelukkig willen zij dit optreden niet laten schieten.

De band, bestaande uit Ruud Kersten (toetsen), Harry Reus (drums), Marco Vlaar (gitaar), Bert Jongsma (basgitaar) en Marcel Visser (zang), blaast de sixties nieuw leven in met een aanstekelijke performance van muziek uit die tijd. Deze 5 rasmuzikanten met vele jaren podiumervaring onderscheiden zich met een bijzondere setlist met nummers die je niet bij elke sixtiesband tegen komt.


The sixties


De jaren 60, het was de tijdgeest van flower power en de opkomst van de rhythm and blues. Bandjes met namen als Small Faces, The Animals, Them en The Kinks schoten als paddenstoelen uit de grond. Een heuse explosie van muzikale creativiteit vond plaats. Ook in ons land gebeurde dit met bands als The Outsiders, Q65, Golden Earrings en Cuby and the Blizzards.

B-Stock 60’s neemt jullie graag mee op een muzikale reis door deze jaren. En om je helemaal in de sfeer van die tijd te brengen, doen ze dit uiteraard met een verrassend optreden! Dus haal die broek met wijde pijpen of die mini-rok maar uit de kast, want tijdens het optreden van B-Stock 60’s staat Taaipop even helemaal in het teken van de sixties!


113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Deepack

Soldaat

Comments


bottom of page