top of page
  • Foto van schrijverTaaipop

Deepack

Met meer dan tien jaar hardstyle is Deepack een van de eerste Nederlandse hardstyle acts en kunnen ze worden beschouwd als onderdeel van de grondleggers van de hardstyle zoals deze vandaag de dag is. Daarbij hebben ze veel dj’s/producers geïnspireerd die momenteel aan de top staan.


De jongens achter Deepack zijn Marcel van der Zwan en Frank Pechler. In 2000 bundelden ze de

krachten met Charly Lownoise en begonnen ze te produceren onder de naam Deepack. Maar

vanwege Charly’s eigen carrière, die te veel tijd in beslag nam, gingen Marcel en Frank later op eigen houtje verder met het project.


Marcel en Frank hebben beide een verschillende muzikale achtergrond, speelden in verschillende bands maar deelden ook een grote interesse in elektronische muziek. Toen ze elkaar begin jaren 90 hadden ontmoet, besloten ze om te gaan experimenteren met verschillende muziekgenres en samen te gaan produceren. In de daaropvolgende jaren brachten ze projecten uit in verschillende stijlen op diverse platenlabels.


Door hun manier van muziek maken geven ze hun style een unieke sound en is dit energieke duo nog steeds te vinden in de line-up van clubs wereldwijd en op de grootste dance festivals zoals Defqon.1 festival, Qlimax, Hard Bass, Bassleader, Q-base, Reverze, Intents en Decibel Outdoor.


92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Soldaat

Comments


bottom of page