top of page
  • Foto van schrijverTaaipop

Vlaamse helden op Taaipop!

Bijgewerkt op: 16 feb. 2022

Ramkot maakt ramrock, aldus henzelf. Ramkot is een trio dat eind 2017 is opgericht in Gent door de broers Leyman en Hannes Cuyvers. Ze maken nummers met een eigen visie waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Waar je dan aan moet denken? Nou, bijvoorbeeld Queens of the Stone age, The Raconteurs, Millionaire, Soulwax, De Staat en STAKE. Dat moet toch wel lekker klinken!

EP

In december 2019 verscheen de debuut EP genaamd What exactly are you looking for. Ben je benieuwdhoe die klinkt? Klik dan hier.


Media

Ramkot stond in 2021 met 3 nummers in de Playlist of the year van KINK FM. Ook waren ze daar Future Icon. Daarnaast is de single Red KINK XL geweest, zodat een ieder extra vaak van dit nummer kon genieten. In 2021 was Ramkot winnaar van De Nieuwe Lichting, een programma van Studio Brussel. Met Ramkot komt er, naast Ten times a million, nog een topper naar Taaipop! Een mooie opwarmer voor hun optreden op aanstaande Pinkpop.

Wil je alvast een voorproefje van wat je kan verwachten op 9 april op Taaipop in Café de Paus? Bekijk dan hier alvast hun single Red of wat dacht je van Am I Allright Now?

130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Deepack

Soldaat

コメント


bottom of page